Podcast: Bag om Lars Høgh-bogen med forfatter Jakob Kvist

Af Martin Davidsen
2. december 2021

På mandag er det 27 år siden, at OB vandt over Real Madrid og skabte Miraklet i Madrid med Lars Høgh på mål. Den mærkedag bruger vi her som anledning til at sætte et ekstra fokus på Lars Høgh og hans nye bogudgivelse ’Der er antal på alt’.

Det er en bog på mere end 300 sider, der både fortæller om Lars Høghs fantastiske fodboldkarriere og det hårde cancerforløb, hvor han gennem mere end tre år har bevaret troen og optimismen, selvom han har været igennem opslidende operationer og kemoforløb.

I den her udsendelse bringer vi et interview med forfatter og journalist Jakob Kvist, der har været ghostwriter på bogen og gennem adskillige samtaler med Lars Høgh har udfoldet historien om OB’s største spiller gennem tiderne. Jakob Kvist er en erfaren journalist og forfatter, og han har en lang karriere bag sig, hvor han blandt andet  har arbejdet som sportsjournalist og også har skrevet bogen Ambassadøren om Michael Laudrup.

Tjek Stemmer Fra Ådalens webshop – klik her

I dette interview med Stemmer Fra Ådalen taler Jakob Kvist om arbejdet med Lars Høgh-bogen og hans mange samtaler med Høgh frem mod bogudgivelse i november 2021. Og så giver han et dybere indblik i Lars Høghs forhold til OB, som også bliver udfoldet i bogen.  Stemmer Fra Ådalen ville gerne have interviewet Lars Høgh om bogen, og vi har også sendt en forespørgsmål om interview, men vi har ikke modtaget svar, og af respekt for hans sygdom og aktuelle situation, har vi ikke presset på.

Udsendelsen her er bragt i samarbejde med Albani og med støtte fra de trofaste lyttere, der støtter Stemmer Fra Ådalen gennem 10er.dk. Alle der støtter os er med i lodtrækningen om Lars Høghs nye bog, ‘Der er et antal på alt-. Vi trækker lod om bogen på søndag den 5.december, hvor man altså kan vinde den, hvis man støtter os på obstemmer.10er.dk via dette link.

Lyt til podcasten i Spotify eller din foretrukne podcast-app eller via nedenstående afspiller. 

Tilmeld dig Stemmer Fra Ådalens nyhedsbrev

* indicates required


Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: