Nordfyns Bank er ny partner hos Stemmer Fra Ådalen

Af Martin Davidsen
4. august 2022

En ny sæson er i gang, og mens der er rigeligt at tale om i universet omkring OB, er Stemmer Fra Ådalen glad for at kunne tilføje flere ressourcer til dækningen af øens fodboldklub.

Stemmer Fra Ådalen har således indgået en ny aftale med Nordfyns Bank, der bliver medsponsor og partner på 12 special-udsendelser om OB i løbet af efterårssæsonen. Nordfyns Bank støtter Stemmer Fra Ådalen økonomisk og vil blive nævnt i forskellige udgaver af Stemmer Fra Ådalens specials henover efteråret såsom SFÅ Magasinet, Brix & Davidsen og andre special-formater ved siden af nogle af mediets andre partnere.

Nordfyns Bank er et lokalt forankret pengeinstitut, der som den eneste i landet har sit hovedsæde i Odense. Derfor passer Nordfyns Bank godt ind i Stemmer Fra Ådalens univers, fortæller redaktør Martin Davidsen.

”Jeg er meget glad for at få Nordfyns Bank med på holdet. Med Nordfyns Bank ombord kan vi fortsætte med at udkomme mindst to gange om ugen, og så passer Nordfyns Bank godt ind hos os. Alle har brug for en bank, og jeg har fået et godt indtryk af Nordfyns Bank, der har en stærk lokal tilknytning og dyrker det fynske ligesom vi gør på Stemmer Fra Ådalen. Derfor er det her et oplagt samarbejde, som kan styrke den fynske cirkeløkonomi og også kan komme vores lyttere til gavn,” siger Martin Davidsen.

Som et led i samarbejdet kan lyttere af Stemmer Fra Ådalen få en uforpligtende samtale hos Nordfyns Bank, der blandt andet tilbyder gratis oprettelse af billån – kun til Stemmer Fra Ådalens lyttere. Desuden tilbyder Nordfyns Bank sine kunder en række fordele, som man kan høre nærmere om ved at kontakte banken for et uforpligtende møde. Benytter man linket nordfynsbank.dk/stemmer , kan Nordfyns Bank se, at du kommer fra Stemmer Fra Ådalens univers, og det kan i sidste ende betyde flere ressourcer til produktion af indhold til Stemmer Fra Ådalens kanaler. Stemmer Fra Ådalen opnår således en bonus, hvis vi kan kan hjælpe Nordfyns Bank med at få nye kunder.

KLIK HER FOR AT BESTILLE ET UFORPLIGTENDE MØDE MED NORDFYNS BANK 

Hos Nordfyns Bank er filialdirektør Torben Lervad Andersen også tilfreds med aftalen med Stemmer Fra Ådalen.

”Hos Nordfyns Bank vil vi gerne bakke op om lokale initiativer og projekter med stort engagement, og her er Stemmer Fra Ådalen et godt eksempel.  Med vores støtte håber vi at Stemmer Fra Ådalen kan udvikle sig yderligere og fortsætte med at skabe godt indhold om OB. Og hvis vi samtidig kan få fortalt lytterne om mulighederne og tilbuddene i vores bank, er det et partnerskab, der kommer alle til gavn,” siger Torben Lervad Andersen.

Nordfyns Bank har både erhvervscenter og privatkunde-afdeling i samme hus på Skibhusvej 55 i Odense og tilbyder blandt andet personlig rådgivning af den samme bankrådgiver hver gang.

Samarbejdet mellem Nordfyns Bank og Stemmer Fra Ådalen trådte i kraft 1.august og løber i første omgang frem til 1.november.

KLIK HER FOR AT BESTILLE ET UFORPLIGTENDE MØDE MED NORDFYNS BANK 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: