LIVE: SFÅ og Albani præsenterer Deadline Day Special

Af Martin Davidsen
29. august 2019

Stemmer Fra Ådalen og Albani arrangerer stort transfer-event mandag den 2. september på baren Anarkist i Odense. 

Af  Stemmer Fra Ådalen

Transfervinduets sidste åbningsdag er en helt særlig dag i fodboldens verden. Klubber, spillere, fans og medier følger med spænding udviklingen frem mod transferdeadline, og denne sommer er ingen undtagelse.

Mandag den 2. september lukker vinduet for spillerhandler ved midnatstid, og i den anledning afholder Stemmer Fra Ådalen en særlig transferaften i samarbejde med Albani.

På baren Anarkist, der ligger i Albanigade i Odense, optager Stemmer Fra Ådalen en særlig udgave af podcasten om OB foran publikum – denne gang med stort transferfokus. Det er gratis at deltage som publikum.

Dørene til arrangementet åbnes klokken 19.30, og klokken 20.00 går vært Martin Davidsen på scenen og sætter gang i et stort transfershow med nye og velkendte gæster.

HER ER PROGRAMMET FOR AFTENEN

Del 1: OB Indefra
Vi får besøg af OB-spillerne Jens Jakob Thomasen og Ryan Johnson Laursen, der bliver interviewet om sæsonstarten i OB, transfervinduet og deres egne kontraktforlængelser

Del 2: Transfer-nostalgi
Tidligere sportslig koordinator i OB, Michael Buchholtz og tidligere kommunikationsmedarbejder i OB, Peter Brix, fortæller om nogle af deres oplevelser med transfervinduet gennem deres tid i klubben.

Del 3: OB’s transfervindue, sommer 2019
Stemmer Fra Ådalens faste paneldeltagere vender sommerens transfervindue i OB, hvor der er sket mange ting og sager. På scenen kommer Peter Brix, Morten Skov, Simon Voetmann og Morten Ohm.

Vært gennem hele arrangementet er Martin Davidsen.

Arrangementet forventes at slutte omkring kl. 22.00, men det kan blive forlænget, hvis der opstår Breaking News på transferområdet i OB.

Der er mulighed for at købe øl og vand i baren på Anarkist – Beer & Food Lab, ligesom man også kan erhverve sig en spritny Stemmer Fra Ådalen-kop, der sælges i forbindelse med arrangementet.

Læs mere om arrangementet på Stemmer Fra Ådalens Facebook-side.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: