Joel King efter OB-debut: “Vi kunne have vundet”

Af Frederik Hestbjerg
21. februar 2022

Odense Boldklub har fået sin første australier i truppen i form af venstrebacken Joel King. I søndagens kamp mod FC København fik selvsamme australier sine første superligaminutter i benene.

Stemmer Fra Ådalen tog en snak med den unge australier om debuten for OB, den første tid i Odense og hvordan han ser konkurrence mellem ham og Jørgen Skjelvik.

Stemmer fra Ådalen: “Så hvordan var det at spille dine første minutter for OB?”

Joel King: “Det var fedt! Vejret var koldt, hvilket var lidt af et chok for mig, når jeg er vant til australske temperaturer. Det ændrer dog ikke på, at det var en fantastisk atmosfære og jeg tror ikke der kunne havde været en bedre kulisse at få debut i. Jeg var spændt på at spille og det var fedt at komme i gang”

Men hvordan syntes du, at du spillede?

“Jeg syntes jeg gjorde det fint. Ved mål nummer to var der fra min side lidt ‘sloppy’ forsvarsspil, men det er noget, jeg kan arbejde med. Tempoet var højere end jeg var vant til, det er forhåbentlig noget jeg vænner mig til så jeg kan være bedre i de næste par kampe. 

Hvordan har din første tid været i klubben?

“Den har været god. Gutterne har været gode til at tage imod mig, derudover er det selvfølgelig rart at de alle kan tale engelsk. Jeg har elsket hvert et minut siden jeg ankom”

Kampen her er mod nummer 1 i ligaen, men hvad synes du om niveauet i Superligaen? 

“Det går lidt hurtigere og intensiteten er højere, men jeg ved, at det er tophold, vi spillede imod og jeg syntes, vi gjorde det godt. Hvis vi ikke havde været uheldige på det frispark, som de scorede på, så kunne jeg godt forestille mig at vi kunne havde vundet. Vi havde et par enkelte store chancer og havde vi scoret havde kampen ændret karakter. Det skal dog ikke være en undskyldning, vi tabte en svær kamp og ser frem til næste kamp

Er du sikker på din rolle på holdet og tænker du også er at finde i startopstillingen i næste weekend?

“Der er en stor konkurrence, Jørgen er en god spiller. Jeg gjorde mit bedste i dag og så er det op til træneren og vurdere hvem der skal starte inde i næste kamp”

Interview: Martin Davidsen
Tekst: Frederik Hestbjerg

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: