Interview med Oliver Christensen: “VM-udtagelse betyder utrolig meget”

Af Martin Davidsen
11. november 2022

Det er kun lidt over et år siden, at Oliver Christensen forlod OB til fordel for Berlin-klubben Hertha, og i denne sæson har fodboldlivet for alvor taget fart for den unge fynbo.

23-årige Oliver Christensen har stået fast for Hertha i denne sæson, og i denne uge nåede han et nyt højdepunkt i sit fodboldliv, da han blev udtaget til den danske landsholdstrup, der skal til VM i november og december.

Stemmer Fra Ådalen har i den anledning lavet et interview med Oliver Christensen om VM-udtagelsen, om sæsonen i Hertha og om hans forhold til OB efter afskeden med klubben. Vært på programmet er Martin Davidsen.

“Det betyder utrolig meget. Jeg er stadig forholdsvis ung, og det er en kæmpe drengedrøm at komme med til VM. Jeg kan ikke huske så meget fra VM i 2022, for da var jeg tre år gammel, men jeg husker 2006 som et VM, jeg fulgte med. Det samme med 2010, for jeg har fulgt med i VM så længe jeg kan huske. Det bliver utrolig fedt, og det bliver en kæmpe oplevelse – og forhåbentligt en rigtig god oplevelse med Danmark. Vi har et godt hold, og vi har høje forventninger til os selv. Det bliver fedt at opleve og forhåbentligt at komme langt,” siger Oliver Christensen til Stemmer Fra Ådalen i interviewet, hvor han også sætter ord på sin rolle i landsholdets målmandsteam.

“Jeg skal støtte Kasper i de ting, han nu har brug for til træning og til kamp. Det handler om at være der for de andre drenge. Jeg skal måske ikke bruge så meget energi på kampene, så jeg skal tage nogle afslutninger med de andre og holde godt humør. Jeg skal holde godt niveau til træning og være skarp, hvis der skulle ske et eller andet med Kasper eller den tredje målmand, der kommer med. Jeg skal holde mig klar og parat og skabe god stemning. Jeg skal gøre de ting, som kan Kasper måske ikke har energi til i træningen, for vi spiller i et komprimeret program med kampe hver fjerde dag. Han skal også passe på sin krop, så han kan holde hele turneringen igennem, så det er træningen, der bliver min primære opgave,” siger han.

Hele interviewet kan høres i Stemmer Fra Ådalens podcast.

Podcasten er uden partner – og støtter man Stemmer Fra Ådalen på 10erdk, bliver man heller ikke trukket for denne udsendelse. Alligevel vil vi opfordre alle til at støtte SFÅ på 10erdk – her kan man selv vælge det beløb, man støtter med.

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

Lyt til podcasten i din foretrukne podcast-app eller i nedenstående afspiller.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?