Interview: Lykkelig Thomasen vil give fansene håb

Af Martin Davidsen
6. maj 2022

OB spillede sig torsdag i pokalfinalen ved at vinde 3-0 over SønderjyskE, og det medførte stor jubel på stadion i Odense, hvor mere end 12.000 tilskuere var samlet.

Stemmer Fra Ådalen talte med Jens Jakob Thomasen kort efter slutfløjt, hvor han satte ord på den store opbakning, som OB-holdet fik under kampen som en kulmination på flere ugers stor opbakning til OB.

”Det er fantastisk, og det er en fornøjelse. Vi har fået en ekstraordinær opbakning i denne sæson. Alle kan mærke den. Det skaber en stemning for os inde på banen, og det er bare en fornøjelse. Vi er lykkelige over, at vi kan give noget tilbage til fansene,” siger Jens Jakob Thomasen til Stemmer Fra Ådalen.

Han glæder sig over, at det er lykkedes at komme i en pokalfinale med OB efter flere års skuffende resultater.

”Det betyder rigtig meget. Det har været en blandet sæson, hvor vi missede det første mål om at komme i top seks, og så har vi stået i et nedrykningsspil, hvor vi har spillet for at overleve i første omgang. Efter 0-2-nederlaget i Vejle var folk hurtige til at kritisere os med rette, men vi har været enormt stærke siden da. Jeg er meget stolt af fansene, for de har været med os – også når det har været svært. Det er fedt at kunne sætte en stime sammen og tage det hele vejen til en finale. Det er svært at sætte ord på, og der vil også komme en tid til efterrationalisering for mig. Jeg er bare glad for, at vi kunne vinde. Det er det eneste, det handler om for mig nu: Det handler om at vinde,” siger Jens Jakob Thomasen.

Han er i gang med sin sidste sæson i OB efter at have spillet i klubben siden 10-års-alderen, og han håber, at hans tid i klubben kan slutte med et trofæ den 26.maj på Brøndby Stadion.

”Det vil være en unik måde at slutte af på. Det er næsten mere, end jeg kunne drømme om for den her sæson. Tænk at kunne stå i sådan en kamp. Det vigtigste for mig har været at kunne give noget tilbage og kunne give fansene håb. Det har betydet meget at kunne give fansene den her kamp, hvor der er alt at spille for. Vi skal spille mod FC Midtjylland, og det bliver en svær kamp, men drømmen lever, og det er det, fodbold handler. Det er virkelig fedt for mig,” siger Jens Jakob Thomasen.

Foto: Mads Ekblad // Ekblad Film

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: