Interview: Kasper Larsen er kommet hjem for at vinde noget med OB

Af Martin Davidsen
15. september 2020

Stemmer Fra Ådalen har mødt OB-stopper Kasper Larsen til en snak om hans egen rolle som hjemvendt kulturbærer i den fynske klub. 

Af Martin Davidsen

Støt på 10er

Kasper Larsen var en af profilerne, da OB vandt over FC København søndag aften. Det var en foreløbig kulmination på hans OB-tid siden hjemkomsten til Fyn i januar.

I dette interview taler han om en opadgående formkurve, potentiale i det aktuelle OB-hold og hans egen rolle som kulturbærer og en del af anførergruppen i OB. Og så sætter han ord på hans egen ambition om på et tidspunkt at vinde noget med OB.

“Da jeg kom til OB,  var det med en ambition om, at jeg vil vinde noget med OB. Vi skal tilbage til toppen – det er helt sikkert. Nu kan vi starte med at følge målsætningen om at komme i top seks, og det går vi benhårdt efter. Så må vi se, hvordan det udvikler sig. Vi skal holde os til, og så er jeg sikker på, at vi kan være med i den rigtige ende,” siger Kasper Larsen, der er efter hans comeback til OB er blevet en del af anførergruppen på Superliga-holdet og forsøger at præge tingene indefra.

“Jeg er rigtig OB’er, som har været her tidligere og som ungdomsspiller. Så det er en fornøjelse at repræsentere OB og være med til at skabe den kultur, som vi alle ønsker, og som der er tradition for. Det er vigtigt. OB er en min hjerteklub, og jeg brænder for den, så det betyder alt. Jeg er kommet hjem igen og kan være med til at præge tingene i en bedre retning, så det ser jeg utrolig meget frem til,” siger Kasper Larsen til Stemmer Fra Ådalen.

Se hele interviewet her:

Lyt også til seneste udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast her:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: