Interview: Breum med fin præstation i Parken

Af Frederik Hestbjerg
20. februar 2022

Det blev til 2-0 nederlag da Odense Boldklub tidligere på dagen spillede mod FC København i Parken. På trods af nederlaget så var der flere OB’ere der viste sig frem, heriblandt Jakob Breum der var at finde i startopstillingen for første gang nogensinde. Den gode præstation blev også noteret Odense Boldklubs fans, der kårede Jakob Breum til OBs bedste spiller. 

Stemmer Fra Ådalen fik en kort snak med det unge stjernefrø om kampen, præstationen og hvad man kan tage med fra dette nederlag.

 

SFÅ: Hvordan var det at få din første startplads og så i Parken?

Jakob Breum: “Det var en fornøjelse – Jeg gik bare ind og nød det. Det var en fed kulisse, en fed kamp og en god præstation”

 

Hvordan oplevede du at spille foran 26.000? Det tænker jeg ikke at du har prøvet før?

“Det er korrekt, det har jeg ikke prøvet før. Det var en kanon oplevelse, men så igen, når man er på banen lukker man lidt af. Det er dog klart at man ligger mærke til det, når man kan se alle de fans der er. De OB-fans der møder op i dag gør også at vi ikke føler os alene derinde. Fed stemning og fed kamp”

 

Hvornår fik du af vide at du skulle starte inde?

“I dag, men jeg fik dog fornemmelse til de sidste træning at det godt kunne ske. Så på den måde havde jeg forberedt mig på at det kunne ske.”

 

Set fra tribunen virkede du hellere ikke påvirket af kulissen, hvad tænker du selv om din egen præstation?

“Jeg synes både jeg og holdet går ud og leverer en god præstation herinde. Vi trykker FCK tilbage i perioder og kommer frem til gode chancer, så jeg synes vi kommer frem til en del ting. Derfor er det også en ærgerlig fornemmelse at man står tilbage med 0 point, jeg synes vi havde fortjent mere. Jeg synes for mit eget vedkommende at både jeg og holdet spiller en god kamp.”

 

Man kan som sagt ikke bruger de gode præstationer og 0 point til så meget lige nu, men i forhold til det videre forløb for dig, hvad kan du så tage med fra Parken?

“Det er jo klart at når man går ind og leverer en præstation som denne, så får du noget selvtillid. Som ung spiller er det dejligt og vigtigt at man kommer ind og får en god oplevelse, men som du siger kan man ikke bruge det så meget i tabellen. Det giver dog måske noget at vi kommer her ind og ikke bliver spillet ud af brættet, men at vi rent faktisk føler vi er med i kampen og fortjener mere, så går man hjem med noget selvtillid”

 

Kan du tage noget selvtillid med fra denne kamp og måske håbe på en startplads næste søndag?

Det er klart at gode præstationer til kamp og træning giver selvtillid, så jeg håber at kunne bygge på. Jeg tager dog en dag af gangen og hvis Andreas mener at jeg er den rigtige, så står jeg klar til at spille og hvis ikke står jeg klar når han mener det.“

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: