Energi Fyn og Stemmer Fra Ådalen indgår samarbejde

Af Martin Davidsen
13. oktober 2021

Stemmer Fra Ådalen kan med stolthed nu præsentere en ny samarbejdspartner, der støtter Stemmer Fra Ådalen resten af 2021.

Der er tale om den regionale energikoncern Energi Fyn, der bliver partner på én månedlig special-udgave af Stemmer Fra Ådalen og desuden også støtter de ugentlige paneldebatter, hvor OB’s kampe og aktuelle nyheder bliver vendt.

Stemmer Fra Ådalens redaktør Martin Davidsen glæder sig over samarbejdet med Energi Fyn.

”Hos Stemmer Fra Ådalen er det vores ambition at blive fynboernes foretrukne kanal, når det handler om nyheder og indhold om OB. Derfor er vi glade for, at en stor koncern som Energi Fyn kan se potentialet hos os. Det er en blåstempling af vores arbejde, og med Energi Fyn ombord kan vi tage nye skridt i retning af at tilbyde mere indhold om OB til vores lyttere og brugere,” siger Martin Davidsen.

Energi Fyn er en moderne og regionalt forankret energikoncern, ejet af 210.000 fynske andelshavere. Energi Fyn er også sponsor af Øens Hold, som er OB’s store klubsamarbejde og en del af hele det fynske fodboldfællesskab, som OB og OB’s akademi står på skuldrene af. Eksempelvis er Jens Jakob Thomasen udklækket i Sanderum Boldklub, som er en del af Øens Hold.

Energi Fyn er også initiativtager til konceptet FynskSupport, hvor man kan støtte sin lokale idrætsklub gennem sin el- og naturgasaftale hos Energi Fyn. Hver gang man tænder for strømmen eller varmen fra sit gasfyr, går der penge til den lokale klub og dermed udvikling af den næste Jens Jakob Thomasen.

Chief Marketing Officer Kenneth Christiansen siger om aftalen med Stemmer Fra Ådalen:

”Vi ser et oplagt samarbejde med Stemmer Fra Ådalen, fordi podcasten har en interessant og relevant målgruppe, som matcher rigtig godt med Energi Fyn og i særdeleshed FynskSupport. Stemmer Fra Ådalen er et spændende medie, når det gælder om at få kommunikeret, hvordan Energi Fyn skaber værdi for vores andelshavere og kunder. Derfor glæder vi os meget over samarbejdet og ser frem til at følge de næste måneders udsendelser, som vi er medafsendere på,” siger Kenneth Christiansen.

Aftalen mellem Stemmer Fra Ådalen og Energi Fyn løber frem til 31.december 2021 og rummer som nævnt omtale i de almindelige paneldebatter samt én månedlig specialudsendelse, hvor Stemmer Fra Ådalen sætter fokus på fynsk fodboldfællesskab, Øens Hold og talentarbejdet på Fyn.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: