Albani fortsætter som partner hos Stemmer Fra Ådalen

Af Martin Davidsen
1. februar 2021

Samarbejdet mellem Albani og Stemmer Fra Ådalen er blevet forlænget og gælder nu hele 2021.

Siden september 2018 har det fynske bryggeri Albani været fast samarbejdspartner på podcasten Stemmer Fra Ådalen, og en ny aftale sikrer nu, at samarbejdet kan fortsætte i hele 2021. Albani har således valgt at forlænge sit sponsorat af Stemmer Fra Ådalens podcast.

Dermed vil Stemmer Fra Ådalens podcasts fortsat være bragt i samarbejde med Albani, ligesom bryggeriets produkter med jævne mellemrum bliver udloddet i konkurrencer for podcasts lyttere. Aftalen betyder samtidig, at Stemmer Fra Ådalen kan fortsætte sit arbejde med at dække OB tæt med flere ugentlige udgivelser.

”Albani har tradition for at bakke op om fynske fællesskaber og initiativer. Stemmer Fra Ådalen er et eksempel på fynsk fællesskab, når det er bedst, og vi er glade for at kunne fortsætte samarbejdet i endnu et år,” siger Pernille W. Sørensen, Marketing Portfolio Manager i Royal Unibrew.

Hos Stemmer Fra Ådalen er redaktør Martin Davidsen glad for, at aftalen med Albani er kommet på plads.

”Vi har store ambitioner om at gøre Stemmer Fra Ådalen til det førende uafhængige medie om OB. Derfor er det vigtigt for os, at Albani er med om bord som en stor og loyal samarbejdspartner. Vi ved, at vores lyttere også sætter pris på vores samarbejdspartnere, for det er med til at sikre, at vi kan levere mere godt indhold om OB,” siger Martin Davidsen.

Stemmer Fra Ådalen udkommer aktuelt med to podcasts om og udgiver også blogindlæg, artikler og videoer om OB, og der er planer om mere indhold med OB i centrum.

”Vi har mange ideer og planer i skuffen, og vi arbejder fortsat på at få flere samarbejdspartnere og flere abonnenter på 10er.dk, så vi kan udvikle Stemmer Fra Ådalen endnu mere. Derfor er det meget glædeligt, at Albani har vist, at de tror på projektet og vil være med til at støtte vores podcast,” siger Martin Davidsen.

Samarbejdsaftalen mellem Stemmer Fra Ådalen og Albani gælder for hele 2021.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: