#355 Paneldebat: Nederlag til FCN, det perfekte transfervindue og Randers i kikkerten

Af Frederik Hestbjerg
19. juli 2022

Knap 3 minutter var der spillet før at OB måtte indkassere sæsonens første mål i gårsdagens kamp mod FC Nordsjælland – En kamp som fynboerne ikke formåede at vende og dermed måtte de gå fra banen med et 2-0 nederlag.

Hvad gik der galt? Hvorfor gik det galt? Og skal nederlaget præge sommerens transfervindue? Spørgsmålene er mange og frustrationerne er store.

Heldigvis er panelet kompetent og består: Daniel Lerke Ramming, Morten Ohm og Simon Stasiak

Vært: Peter Brix

Udsendelsen er optaget ved siden af Bane 1, mens at førsteholdet trænede, dette vil du måske bemærke i udsendelsen.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og Energi Fyn, der er Stemmer Fra Ådalens faste partnere i hele Superliga-efteråret.

Albani har masser af nye øl på hylder og i haner, og der er også en masse fedt Merchandise at finde i webshoppen hos Fyns store bryggeri. Tjek Albanis webshop her

Energi Fyn er øens store energiselskab, der leverer både strøm og internet til hele Fyn. EnergiFyn er ligeledes opfinder af konceptet FynskSupport, hvor man som forbruger kan vælge at støtte sin lokale klub gennem sin elregning. Det koster ikke ekstra – det er EnergiFyn, der støtter det lokale foreningsliv, hvor mere end 500 klubber er tilmeldt. Tidligere på året blev der uddelt 1.500.000 kroner til det fynske foreningsliv. Læs mere om FynskSupport her

 

Husk at du kan støtte Stemmer Fra Ådalens arbejde ved at skrive dig op på 10er.dk. Her kan du vælge det beløb, du vil støtte Stemmer Fra Ådalen med pr. udsendelse. Læs mere her. 

Stemmer Fra Ådalens jingler er lavet af Mads Julius Dyrst.

 

Du finde udsendelsen i din foretrukne podcast-app eller via Soundcloud her:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: