Stemmer Fra Ådalen har indgået et nyt sponsorat – men denne gang er det ikke os, der modtage penge. I stedet har vi doneret et beløb, så der kan placeres en bænk ved bane 1 i Ådalen.

I forbindelse med renoveringen af OB’s faciliteter i Ådalen har Odense Boldklubs amatørafdeling indkøbt tre nye bord- og bænkesæt i Ådalen, og Stemmer Fra Ådalen har sponsoreret det ene. De andre sponsorer er De Kloges Klub samt den legendariske OB-nestor Thorning Madsen.

“Vi har ikke noget fast studie, men optager ofte vores podcasts lige ved bane 1 i Ådalen, og vi nu har et sted, vi kan kalde et stamsted.  Det er kun glædeligt, at andre tilskuere til OB’s træning også kan få gavn af nogle siddepladser. Vi er som uafhængigt medie samtidig bevidste om, at dette ikke er et sponsorat af OB som klub, men betaling for en bænk, som vi ofte vil benytte. Donationen kan også ses som en tak for, at vi ofte låner lokaler i Ådalen af OB’s amatørafdeling,” siger redaktør Martin Davidsen.

De nye borde og bænke i Ådalen er allerede taget i brug, og de vil første gang benyttes som podcast-lokation, når Stemmer Fra Ådalen optager første udgave i en ny sæson onsdag den 12. august.