Podcast: Stort fokus på OB’s trænersituation

Af Martin Davidsen
6. januar 2021

Stemmer Fra Ådalen er klar med årets første podcast-udsendelse, og der er rigeligt at tale om. Vært Martin Davidsen er i selskab med Peter Brix, Simon Voetmann og Morten Skov, og de vender OB’s trænersituationen og perspektiverne herfra – og så ser de kort frem mod den kommende forårssæson. 

Året var ikke mange dage gammelt, inden der skete ting og sager i OB. Træner Jakob Michelsen stopper i klubben til sommer, men OB ønsker at beholde træneren resten af den indeværende sæson. Men hvad betyder det for fremtiden på både kort og lang sigt? Hvad er baggrunden for beslutningen? Og hvorfor er der ikke meldt skarpere ud? Det er bare nogle af de spørgsmål, der bliver stillet i årets første udgave af Stemmer Fra Ådalen. Her sætter panelet fokus på trænersagen i OB og perspektiverne herfra.

Ved mikrofonerne Stemmer Fra Ådalens samlede redaktion i form af  kommunikationsmand og tidligere OB-ansat Peter Brix, journalist og tidligere OB-ansat Morten Skov samt journalist og OB-sympatisør Simon Voetmann. Vært er Stemmer Fra Ådalens redaktør Martin Davidsen.

Stemmer Fra Ådalen har netop taget hul på et nyt år, hvor vi gerne vil fortsætte vores fine udvikling. Derfor håber vi, at alle lyttere vil deltage i denne spørgeskema-undersøgelse.

Samtidig håber vi, at endnu flere lyttere vil tilmelde sig 10er.dk, hvor man med et valgfrit beløb kan støtte redaktionens arbejde. Støt Stemmer Fra Ådalen via dette link.

Lyt til årets første podcast om OB via din foretrukne podcast-afspiller eller via nedenstående afspiller.

 

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: