I forbindelse med budgetforhandlingerne i Odense Kommune fortæller Odense-borgmester Peter Rahbæk-Juel (S) til Stemmer Fra Ådalen om sine ønsker omkring at investere i forbedringer af stadion i Odense. 

Af Martin Davidsen

Bragt i samarbejde med Albani og med støtte fra brugerne på obstemmer.10er.dk. 

Støt på 10er

Stemmer Fra Ådalen har gennem længere tid sat fokus på problematikken omkring stadion i Odense, der trænger til forbedringer på flere områder. Nu kan der komme skrid i sagen, for Odense-borgmester Peter Rahbæk-Juel melder nu ud, at han er klar til at prioritere midler til stadionforbederinger i budgettet for Odense Kommune. Det siger han i et eksklusivt interview med Stemmer Fra Ådalen.

“Vi skal have renoveret og moderniseret stadion, og det vil jeg tage op til forhandlingerne med de politiske partier, så vi kan løfte faciliteterne og give en bedre oplevelse af at være der for publikum, og så vi får en stærkere hjemmebane for OB. Jeg håber i virkeligheden også, at en modernisering af stadion kan være med til at sætte gang i en udvikling af hele Idrætspark-området, for om et års tid kører letbanen, og jeg har haft samtaler med flere investorer, der finder det attraktivt at investere i områder. Udover at skabe gode faciliteter for OB og publikum, kan det også være en god domino-effekt, vi kan skabe i området derude,” siger Peter Rahbæk Juel i et eksklusivt interview med Stemmer Fra Ådalen.

I en special-udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast fortæller Peter Rahbæk-Juel om sine tanker omkring udviklingen af området omkring stadion i Odense, hvor forbedringer af selve stadion har stor betydning. Derfor kommer Peter Rahbæk-Juel nu med et konkret udspil forud for budgetforhandlingerne i Odense Kommune.

“Jeg håber, at vi kan finde et pænt, to-cifret millionbeløb, som vi kan lægge ind på brættet til at få processen i gang. Så skal vi have Odense Sport & Event og andre investorer til at forpligte sig i et partnerskab. Jeg forventer, at der er en god vilje både i byen og i byrådet til at tage fat i det, og det er den første start. Så skal vi i gang med at have skabt et projekt. Jeg drømmer om et stadion, som vi ser andre steder, hvor der er lukkede hjørner og ordentlige tilskuerfaciliteter,” siger Peter Rahbæk Juel.

I podcasten fra Stemmer Fra Ådalen uddyber Peter Rahbæk Juel sine visioner for forbedringerne af stadion i Odense og kommer med et indblik i den fremadrettede proces omkring renoveringen.

Hele interviewet med Peter Rahbæk-Juel kan høres i Stemmer Fra Ådalens podcast i din foretrukne podcast-afspiller her:

Se også et kortere videointerview med Peter Rahbæk-Juel her:

Lyt til seneste udgave af Stemmer Fra Ådalens paneldebat her: