Det er kun en måneds tid siden, at OB hentede den ivorianske målmand Sayouba Mandé til klubben på en 5-årig kontrakt, men keeperen har fået en uheldig start på livet som OB-spiller.

Mandé har således pådraget sig en skade, der holder ham ude den næste måneds tid. Det oplyser spilleren selv til Stemmer Fra Ådalen.

”Til en træningssamling med landsholdet for et par uger siden, stødte jeg sammen med en holdkammerat og slog min kæbe. En scanning har nu vist, at min kæbe er brækket, og det samme er en af mine tænder. Det betyder, at jeg nok er ude i fem ugers tid,” siger Sayouba Mandé til Stemmer Fra Ådalen.

Målmanden har ellers fået en fin start i klubben.

”Det har været nogle gode uger, og jeg er kommet godt i gang med mine nye holdkammerater. Det er ærgerligt med skaden, men det er ikke noget, der kommer til at vare evigt. Jeg er snart klar igen,” siger Sayouba Mandé.

I Sayouba Mandés fravær forventes det, at den unge keeper Oliver Christensen skal agere back up for førstemålmand Sten Grytebust.

Husk at lytte til ugens udgave af Stemmer Fra Ådalen: