Det er en mærkelig tid at være fodboldelsker i. For selvom der igen bliver åbnet for fodboldkampe i landets bedste række, er det endnu ikke tilladt at samles på tribunerne og være en fysisk del af den menneskemosaik og det store fællesskab, som fodbold er. Det vil Stemmer Fra Ådalen og vores husvenner nu lave om på. Vi vil samle fynske fodboldfans i en fælles hyldest til Fyn, Odense og OB med en sang og en musikvideo.

For nylig gav vi nyt liv til OB-sangen ”Vi er OB” sammen med “Storebrorgruppen” bestående af Christian Juncker og venner, og nu tager vi skridtet videre sammen.

Sangen ”Vi er OB” får nu en musikalsk finpudsning, og hertil laver vi en musikvideo, der kan samle fynske fodboldfans hver for sig i en hyldest til den klub, der betyder så meget for mange fynske fodboldelskere. Og vi har brug for hjælp fra fynboer med fodboldpassion fra hele landet – både dem der bord på landets smukkeste ø og dem, der lever i eksil i fjerne egne.

Hvis du vil være med i den nye ”Vi er OB”-musikvideo, skal du optage en video af dig selv (gerne sammen med venner/familie), hvor du viser din passion for OB. Det kan være med trøjer, halsterklæder, flag, plakater, sang eller noget helt sjette. Det behøver ikke være langt. Det behøver heller ikke være lækkert. Kodeordet her er kærlighed. Til fodbold, til Odense og til Fyn. Videoen skal sendes i en mail til denne mailadresse: redaktion@obstemmer.dk . Brug evt. platformen wetransfer.com til at sende med.

Har du brug for inspiration – og for at høre sangen for at komme i den rette stemning – kan du høre sangens omkvæd i nedenstående video.