Stemmer Fra Ådalen indgår samarbejde med 817.dk

Af Martin Davidsen
28. april 2020

Stemmer Fra Ådalen vil i fremtiden samarbejde med websitet 817.dk, der både producerer artikler, interviews og quizzer med OB i centrum.

Af Redaktionen

Selvom der lige nu ikke spilles fodbold, lever fodbolddebatten heldigvis fortsat. Hos Stemmer Fra Ådalen kan vi mærke, at fodboldfans sukker efter aktivitet, og derfor er vi glade for at fortælle, at der i fremtiden kommer endnu mere godt fodboldindhold til folk med interesse for OB.

Stemmer Fra Ådalen har således indgået et samarbejde med websitet 817.dk, der er et website med fokus på OB. Bag websitet 817.dk står Asser Vittrup Nielsen, der skriver artikler, laver interviews og publicerer quizzer på platformen. Fremover vil alt dette indhold også udkomme på obstemmer.dk og på Stemmer Fra Ådalens forskellige platforme.

“Med sit fritidsprojekt 817.dk har Asser Vittrup Nielsen skabt en “fed” platform for OB-nørderi, for nu at bruge et Lars Høgh-ord. Vi deler samme interesse og passion for at levere sagligt og nuanceret indhold om OB, og derfor passer 817.dk godt ind i Stemmer Fra Ådalens familie. Stemmer Fra Ådalen vil gerne være et onlineunivers, hvor man kan dyrke OB med både tekst, lyd og levende billeder, så derfor er vi glade for, at vi i første omgang kan bringe det gode indhold fra Asser på vores website,” siger Stemmer Fra Ådalens redaktør Martin Davidsen.

I den seneste tid har 817.dk fået stor opmærksomhed i OB-universet med den store OB-quiz, der tiltrak mange deltagere i løbet af april. Nu arbejder Stemmer Fra Ådalen og 817.dk på at skabe en ny quiz, der kan skabe liv i fællesskabet omkring OB.

Samarbejdet mellem Stemmer Fra Ådalen og 817.dk foregår i første omgang på den måde, at artikler og andet indhold vil blive publiceret på begge websites for at nå ud til så stort et publikum som muligt.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: