En ny uafhængig podcast om Odense Boldklub får snigpremiere i denne uge. Stemmer fra Ådalen er en ugentlig udgivelse med paneldebat om stribede resultater, drømme og udfordringer – eller specialudsendelser om talentudvikling, legender og historien.

Sagligt, seriøst og skævt – det er Stemmer fra Ådalen. En helt ny podcast, hvor der bliver plads til at gå i dybden, plads til at være kritisk og plads til at være nysgerrig overfor OB, fankulturen, medier og alt det midt imellem.

Stemmer fra Ådalen vil helt ind under huden på OB, dens historie og fans. Her bliver plads til højrøstede diskussioner, humor samt nørdede og skæve vinkler. Der bliver plads til ros, kritik, latter, gråd og tænders gnislen.

Alt om Odense Boldklub
Hjertet i Stemmer Fra Ådalen er podcasten af samme navn. I en ugentlig udsendelse taler værten, sportsjournalist Martin Davidsen, med et panel på to-tre personer om rigets tilstand i Ådalen med fokus på aktuelle emner, spillere, trænere, talenter, transfers, kampe og resultater.

I podcasten vil lytteren ikke bare få serveret et kig på kommende modstandere, men også dybdegående fokus på eksempelvis talentarbejdet, træningsfaciliteter og fankultur.

Hver måned byder på en specialudsendelse, der kan være et længere interview med spillere, trænere og andet godtfolk med tilknytning til OB. Eller en hel times udsendelse om et bestemt emne.

– Som Fyns største sportsbrand fortjener OB og klubbens fans et rendyrket medie, der fokuserer udelukkende på klubben. Vi sætter en ære i at gå seriøst til værkst og komme i dybden med emnerne – men der skal også være plads til skæve indslag og diskussioner med kant. Det er vores ambition, at Stemmer Fra Ådalen skal være stedet, hvor man finder den bedste og mest dybdegående dækning af OB, siger Martin Davidsen.

Mange forskellige stemmer fra Ådalen
Programmet henvender sig til alle med interesse for OB – særligt klubbens fans. Derfor vil gæsterne i studiet i de ugentlige debatprogrammer også bestå af fans af OB, da de er klubbens vigtigste aktiv. Men også journalister samt nuværende og tidligere ledere/spillere vil blive en del af de ugentlige debatter.

Der vil være en stor og fast gruppe af potentielle paneldeltagere, så der kan skiftes ud fra program til program.

Stemmer Fra Ådalen er skabt af Peter Brix, Morten Skov og Martin Davidsen, der alle har tilbragt mange timer på stadion i Odense og desuden i forskellige perioder har været ansat i OB for år tilbage.

Podcasten udkommer typisk hver torsdag eller fredag, og snigpremieren kan hentes allerede nu fra hjemmesiden www.obstemmer.dk eller på Soundcloud. Inden længe vil den også kunne findes i iTunes.

Lyt til første udsendelse her: