Podcast: SFÅ Magasinet – den store sponsorspecial

Af Martin Davidsen
19. november 2020

November månedens udgave af SFÅ Magasinet er en særlig live-udgave af programmet med fokus på OB’s sponsornetværk.

Af Martin Davidsen

Hvordan klarer Odense Sport & Event sig gennem corona-krisen? Kan man gå fra fantribunen til VIP-tribunen? Og hvad får man egentlig ud af at være sponsor i OB i 2020? Det taler vi om i denne udgave af SFÅ Magasinet.

Her byder Simon Voetmann og Martin Davidsen velkommen i en lounge på Nature Energy Park, hvor en gruppe OB-sponsorer er med som publikum. Stemmer Fra Ådalen har således fået mulighed for at lave en liveudgave for øjnene af cirka 20 mennesker, der alle har det til fælles, at de er sponsorer i OB. Den mulighed har vi takket ja til af to grunde. For det første arbejder vi på at skabe et nyt format her på Stemmer Fra Ådalen, der kan hedde SFÅ Business, og som skal handle om alt om OB uden for banen i form af økonomi, det kommercielle og de store linjer. Det kan den her udsendelse være et eksempel på. Og dels er vi jo på jagt efter flere samarbejdspartnere på Stemmer Fra Ådalen…

I udsendelsen forsøger vi at blive klogere på sponsornetværket i OB, for hvem er de folk, der sidder på VIP-tribunen på stadion? Hvorfor er de en del af OB? Og betyder resultaterne overhovedet noget for dem? Vi får vi besøg af OB’s salgschef Claus Madsen, af Kasper Christensen, der er gået fra fantribunen til VIP-tribunen og OB-fan Jonas Mandix, der lægger følelserne helt på hylden, når han arbejder med sin virksomheds sponsorat i OB. Og så skal vi også tale fodbold til sidst i programmet, hvor tre sponsorer giver deres bud på, hvordan OB rykker sig fremad i tabellen.

SFÅ Magasinet er bragt i samarbejde med Albani, der er Stemmer Fra Ådalens faste partner og med støtte fra de trofaste lyttere på crowdfunding obstemmer.10er.dk.

Lyt til udsendelsen i nedenstående afspiller eller i din foretrukne podcastafspiller.

Støt Stemmer Fra Ådalen:

Støt på 10er

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: