Podcast: Provinsklubbernes skæbnefællesskab og OB-AaB

Af Martin Davidsen
30. november 2020

Stemmer Fra Ådalen er klar med en fusionspodcast sammen med AaB-podcasten Rød Aalborg. Her ser vi nærmere på skæbnefællesskabet mellem OB og AaB og kigger frem mod fredagens kamp mellem de to store provinsklubber.

Dette er en særlig udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast, hvor vi er gået sammen med AaB-podcasten Rød Aalborg til en snak om om skæbnefællesskabet, rivaliseringen og og den kommende Superliga-kamp mellem OB og AaB.

Martin Davidsen er således i studiet sammen med Lasse Yde Hegnet, der er vært og redaktør på Rød Aalborg-podcasten. Og så er Mediano-redaktør Peter Brüchmann også inviteret som særlig gæst i sin egenskab som journalist i mere end 30 år med Superligaen som stofområde og med bopæl i både Aalborg og Odense i årenes løb.

Og der er nok at tale om. For AaB og OB minder på sin vis meget om hinanden. Begge klubber kommer fra to store provinsbyer, der både står i skyggen af København og Aarhus. De er nogenlunde lige store. Klubberne har næsten vundet lige mange titler og begge klubber har leveret store resultater i Europa. Men begge klubber kæmper også i disse år for at vende tilbage til den absolutte top i dansk fodbold, hvor begge klubbers fanskarer føler, at de hører til.

Derfor er der dækket op til en to timer lang podcast, der både handler om de store linjer og de små detaljer.

Stemmer Fra Ådalen er bragt i samarbejde med Albani og med støtte fra obstemmer.10er.dk.

Lyt til podcasten i din foretrukne podcast-afspiller eller herunder:

Støt Stemmer Fra Ådalen:

Støt på 10er

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: