Podcast om OB-skæbner: Musikeren, quizmasteren og manden, der ikke kan se

Af Martin Davidsen
22. april 2020

Stemmer Fra Ådalen er klar med et nyt format. Midt i corona-krisen ringer vi til tre særlige OB-fans.

Af Martin Davidsen

Støt på 10er

Stemmer Fra Ådalen overgiver sig ikke. Selvom der ikke spilles fodbold, insisterer vi på at lave interessante podcasts, der forhåbentligt kan hjælpe med at dulme OBstinenserne i denne tid.

Vi afprøver også nye formater, og denne gang kaster vi os ud i noget, der minder om en gammeldags radioudsendelse. Simon Voetmann og Martin Davidsen er således gået i studiet, hvorfra de ringer til tre forskellige OB-skæbner. Der er tale om tre fans af OB, der dyrker deres passion på hver sin måde.

Vi har således en linje igennem til musikeren Christian Juncker, der for nogle år siden skrev en sang om OB og lige nu bare savner at se og tale om fodbold. Vi taler også med Asser Nielsen, der i OB-kredse er gået viralt med sin OB-quiz gennem websitet og twitter-profilen 817.dk. Og endelig ringer vi til Hans Christian Andersen, der har fulgt OB i mere end 25 år, selvom han er blind og dermed ikke kan se kampene som de fleste andre.

Stemmer Fra Ådalen udkommer hver uge med en podcast om rigets tilstand i og omkring OB. Det fortsætter vi også med i denne tid, selvom der ikke er fodboldkampe på programmet. Det kan man læse mere om her.

Albani er Stemmer Fra Ådalens faste hovedpartner og sponsor, der sikrer, at vi kan udkomme med podcasts.

Det er muligt at støtte Stemmer Fra Ådalen via crowdfunding-sitet 10er.dk på dette link.

Lyt til ugens udsendelse via nedenstående afspiller eller via din foretrukne podcast-app.

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: