En sejr, en kontraktforlængelse og en ny spiller er nogle af de ingredienser, der har skabt gode vibrationer omkring OB den seneste tid. Stemmer Fra Ådalen samler op på det hele i den seneste udgave af den ugentlige podcast.

Af Martin Davidsen

Der sker ting og sager i OB i disse uger med både kontraktforlængelser, nye spillere og kampe på stribe i Superligaen, så der er nok at tale om i podcasten fra Stemmer Fra Ådalen.

I denne uge har vært Martin Davidsen besøg af den tidligere OB-spiller Kenneth Møller Pedersen samt de to tidligere ungdomsspillere i klubben Morten Ohm Og Mikkel Andreasen til en times debat om rigets tilstand i den fynske klub.

Der er både fokus på OB’s Superliga-sejr over Esbjerg og det kommende opgør mod Randers, men størstedelen af udsendelsen handler om nogle af de ting, der er sket på sportsdirektør Jesper Hansens kontor i ugens løb.

OB har således forlænget kontrakten med viceanfører Jeppe Tverskov, så forsvarsspilleren nu har en aftale med klubben frem til sommeren 2023, men det er også blevet hentet en ny potentiel profil til Ådalen. Tuneseren Issam Jebali er således kommet til klubben på en tre-årig kontrakt, og der er visse forventninger til den nye angriber.

De mange nyheder giver til sammen anledning til optimisme på OB’s vegne, og panelet vender derfor også de mere positive vibrationer, der i disse uger er omkring den fynske klub. Den ellers så udskældte sportsdirektør Jesper Hansen har således været bag de seneste ugers handler, og han får derfor også ros fra panelet.

”Der har før været bannere og råb mod diamanttribunen, hvor sponsorerne og Jesper Hansen sidder, men han har altså ikke haft diamanter at handle med. Han fortjener ros, men nu skal de også levere. Nu skal OB-truppen levere i denne sæson,” siger Kenneth Møller Pedersen blandt andet i programmet.

I anledningen af kontrakten med Issam Jebali fra Tunesien laver Stemmer Fra Ådalen også en top tre over de bedste spillere fra det afrikanske kontinent, der har spillet i OB, og selvom der er mange gode kandidater, er der alligevel bred enighed om de udvalgte.

Stemmer Fra Ådalen er et uafhænigt medie, der hver udkommer med en podcast om rigets tilstand i OB. Stemmer Fra Ådalens podcasts bringes i samarbejde med Albani.

Lyt til udsendelsen her: