Stemmer Fra Ådalen har atter været i kælderen og optage stort transfershow. Fire timers podcast er klar.

Af Martin Davidsen

Der er ved at blive skabt en fin tradition i Stemmer Fra Ådalen med live-sending på Facebook på transfervinduets sidste åbningsdag. Således også den 5.oktober 2020, hvor Stemmer Fra Ådalen sendte live fra redaktør Davidsens kælderværelse og fulgte OB’s transfervindue til dørs med fire timers live-sending på Facebook.

Nu er hele herligheden klar som podcast, og du kan høre Peter Brix, Morten Skov, Simon Voetmann og Martin Davidsen på slap line med analyser, kommentarer og spontane indfald om rigets tilstand i OB. Undervejs er der også telefon igennem til OB’s sportsdirektør Michael Hemmingsen, fodboldøkonomisk analytiker Steen Houmann og Stemmer Fra Ådalens husven Asser Nielsen aka 817.dk.

Hele omdrejsningspunktet er transfervinduet, men udsendelsen rummer masser af snak om sæsonforventninger, trupanalyse, zoom på Superliga-konkurrenterne – og selvfølgelig masser af fokus på OB’s køb af Simon Okosun, det mulige salg af Sander Svendsen – og hele sagaen omkring Daniel Høegh, der nu skal spille for FC Midtjylland. Og så slutter det hele med en pølsemix-gate.

Udsendelsen er bragt i samarbejde med Albani og med støtte fra obstemmer.10er.dk.

Lyt til udsendelsen her:

Støt Stemmer Fra Ådalen:

Støt på 10er