Der er mindre end tre uger til sæsonstart i Superligaen, og et af de store spørgsmål i OB er målmandsposten. For efter Sten Grytebusts klubskifte til FC København, er der en ledig plads i målet, og OB har endnu ikke peget på den foretrukne førstekeeper.

I en ny udgave af Stemmer Fra Ådalen sættes der nu fokus på målmandssituationen i OB, og vært Martin Davidsen har derfor invitereret målmandstræner Lars Bjerring i studiet sammen med den 20-årige fynbo Oliver Christensen, der kæmper hårdt for at vinde kampen om pladsen i målet.

Gennem en times udsendelse bliver der talt om den specielle målmandssituation og den særlige rolle på holdet, som målmanden varetager. Og så sætter Oliver Christensen ord på drømmen om at komme til at vogte målet for OB.

”Det er en god situation for mig personligt. Jeg får muligheden for at vise, hvad jeg kan. Den mulighed vil jeg gøre alt for at gribe, så det er mig, der starter inde, når vi spiller første kamp mod FC København. Det er måske lidt tidligt i forhold til min alder, men klubben tror meget på mig, og jeg tror meget på mig selv,” siger Oliver Christensen til Stemmer Fra Ådalens podcast.

OB har en lang og stærk tradition for at have gode målmænd, for gennem tiderne har folk som Lars Høgh, Karim Zaza, Arek Onyszko og Roy Carroll vogtet det fynske bur, og de sidste sæsoner har Sten Grytebust været Superligaens bedste målmand.

Så det er en tung arv, der skal løftets, og det taler både Oliver Christensen og Lars Bjerring også om i podcasten fra Stemmer Fra Ådalen.

Lyt til udsendelsen her:

Lyt også til Stemmer Fra Ådalens paneldebat, der udkom i forbindelse med første træningsdag i mandags.