OB står foran en vital hjemmekamp mod SønderjyskE. Stemmer Fra Ådalen klæder dig på til opgøret. 

Af Emil Plovgaard, OB News

Kampfakta:
Spillerunde: 8
Kamp: OB – SønderjyskE
Kampstart: Fredag den 30. august klokken 19.00
Dommer: Sandi Putros

Status:
Et svingende OB-mandskab har indtil videre i denne sæson ikke overbevist omverdenen om, at klubben er et selvskrevet navn på listen over top-6-klubber i denne sæson. Et svingende niveau og en mindre scoringskrise har i nogle kredse pludselig sat spørgsmålstegn ved fynboernes placering i tabellen, når runde 26 er færdigspillet, og regnskabet i grundspillet skal gøres op.

I de seneste to udekampe mod henholdsvis FC Nordsjælland og Hobro, har OB været det dominerende mandskab, men chancerne er ikke blevet udnyttet til fulde, og det har altså resulteret i ét point og en målscore på 0-2.

Scoringer på hjemmebane mod SønderjyskE bør man dog kunne forvente fra fynboerne, der har ambitioner om at være med helt fremme, hvor det for alvor er sjovt. Der skal hul på bylden, og de fine takter på banen skal følges op af en øget effektivitet.

Hos OB er Jeppe Tverskov, Oliver Lund og Bashkim Kadrii alle i karantænefare ved næste advarsel, så det gælder om at træde varsomt. Men mon ikke, der bliver langet et par advarsler ud i en forventelig nervepirrende kamp til et OB-mandskab, der allerede har samlet 19 ostemadder ind i denne sæson? Det kan i øvrigt tilføjes, at kampens dommer, Sandi Putros, i gennemsnit hiver 3,5 advarsler op ad lommen i hver kamp.

OB skal forsøge at konsolidere sig i sub-toppen med et fornuftigt resultat mod sønderjyderne, der ligger blot ét point efter. Med andre ord er der tale om en vital nøglekamp mellem de – i øjeblikket – to førende mandskaber i Region Syddanmark.

Bud på en OB’s startopstilling:

Oliver Christensen – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Marco Lund – Ryan Johnson Laursen, Moses Opondo, Janus Drachmann, Troels Kløve, Oliver Lund – Sander Svendsen, Bashkim Kadrii

Karantæner og skader:

Hos OB er der hverken karantæner eller folk på lazarettet. Gæsterne fra Haderslev må med garanti undvære Marc Pedersen, mens Sten Jacobsen og Nicholas Marfelt vurderes tvivlsomme.

Seneste fem indbyrdes kampe: U-U-T-V-T

26. oktober 2018: SønderjyskE – OB 0-0
22. juli 2018: OB – SønderjyskE 2-2
29. april 2018: SønderjyskE – OB 2-0
02. april 2018: OB – SønderjyskE 2-1
05. november 2017: OB – SønderjyskE 0-3

Ellers noget?
I sidste sæson dømte Sandi Putros tre OB-kampe. I alle kampe blev det til fynsk sejr (4-0 mod AC Horsens, 2-0 mod Vendsyssel og 2-1 mod AGF).

Lyt til ugens udgave af Stemmer Fra Ådalen her: