Ved udvalgte kampe sætter Stemmer Fra Ådalen fokus på OB’s kommende modstander gennem et interview med en person, som kender klubben godt. Denne gang har vi stillet spørgsmål til journalist fra Aarhus Stiftstidende, Dennis Bjerre Christensen. 

Hvad er status i AGF efter de første 2 kampe og inden kampen mod OB?

“AGF var rigtig gode mod Vejle og burde have vundet kampen meget mere komfortabelt end de gjorde. Randers-kampen blev ødelagt af den hurtige udvisning, men spillerne tog det som en sejr at få 1-1. Derudover har Europa-kampene fyldt meget, og nederlaget i Slovenien har selvfølgelig sat sit præg, men det lader faktisk til, at de allerede er kommet videre.”

Hvordan tror du, at AGF vil gribe kampen an mod OB?

“På grund af Europa har de haft et sammenpresset program, men op til OB-kampen har de haft en uges pause, og det har de haft brug for. AGF lever af en voldsom energi, og den kan de nu få ladet op. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at de vil gå aggressivt til værks. Et højt pres og genpres som mod Vejle for at stække modstanderen. De har dog nogle skadesproblemer, som kan stå i vejen for taktikken. Backman er skadet og Hausner har karantæne, derfor er midterforsvaret tyndt. Og ligeså er de udfordret på kanterne.”

Hvilken AGF-spiller vil du fremhæve som den mest spændende lige nu – og hvorfor?

“Casper Højer Nielsen. Ja, han er venstre back. Men det understreger sådan set bare for godt han er kørende, at han kan sætte så stort et aftryk på sit hold fra den position. Udover hans enormt gode sparketeknik som er en trussel på dødbolde og med skud udefra, så står han for den aggressivitet og kontanthed som David Nielsen ønsker på sit hold.”

Hvordan tror du AGF ser på OB som modstander?

“Der er ingen tvivl om, at OBs kamp mod FCK gav genlyd – også i Aarhus. Jeg tror, AGF ser OB som et hold, som hvis man møder dem på den forkerte dag, så kan det blive rigtig svært. Men det er til gengæld også et hold som man kan være heldige at møde på en dag, hvor solen ikke skinner … De mødtes jo for ikke længe siden i Europa playoff, og i den kamp synes jeg AGF havde regnet OB ud. Men det er spændende at se hvordan en spiller som Sabbi kan rokke ved det billede.”

Hvad er dit bud på resultatet, og hvad bliver afgørende?

“Jeg tror, der kommer mange mål. For begge holds vedkommende ser jeg offensiven som bedre end defensiven lige nu. Og når begge hold så samtidig sagtens kan have et ønske om at ville angribe, så kan det godt gå hen og blive rigtig sjovt at se på. 3-2.”