Blog: Stemmer Fra Ådalen holder dampen oppe – tak for opbakningen

Af Martin Davidsen
20. april 2020

Stemmer Fra Ådalen fortsætter med at optage podcasts, mens vi venter på, at fodbolden ruller. Du kan hjælpe os ved at støtte os med crowdfunding på 10er.dk

Støt på 10er

Af Martin Davidsen, redaktør. 

Mens dele af samfundet i disse uger langsomt genåbnes, ligger fodbolden stadig stille. Klubber, trænere, spillere, journalister og ikke mindst fans venter og venter på, at der igen bliver givet grønt lys til at spille fodboldkampe. Her hos Stemmer Fra Ådalen venter vi også, men vi har fra begyndelsen af denne Corona-krise besluttet, at vi ikke kommer til at holde pause. Vi insisterer på at blive ved med at optage podcasts – og vi mener fortsat, at vi har relevant indhold at byde på.

Indtil videre har vi udgivet fem udsendelser, hvor der ikke har været nogen kampe at tale om. Vi kan se på lyttertallene, at vi stadig har en stor skare af trofaste lyttere, der fortsætter med at lytte til Stemmer Fra Ådalen. Det er vi glade for; tak til jer. At der også er et frafald er lyttere er nok naturligt og noget, de fleste sportsmedier oplever i denne tid, men det er fedt at opleve den feedback, vi får i øjeblikket fra folk, der fortæller, at vores podcasts er et godt frikvarter i en mærkværdig tid og et behageligt fodboldfix i disse uger, hvor vi er mange, der savner det smukke spil

Og vi fortsætter altså, og vi har mange ideer i posen. Vi har tilmed fået tilsendt en del gode forslag til både emner og gæster, der kunne være relevante. Det vil jeg som redaktør også gerne sige tak for. Det betyder meget for os at opleve det engagement fra vores lyttere, og vi vil i den kommende tid også teste nogle forskellige formater af. På den måde kan Corona-krisen måske gavne os på længere sigt, fordi vi kan opfinde nye måder at lave relevant og interessant OB-formidling på. I første omgang glæder vi os til på onsdag at prøve kræfter med en ny disciplin i SFÅ-regi. Mere om det senere.

I alle udsendelser nævner jeg, at man kan støtte Stemmer Fra Ådalen økonomisk, hvis man har lyst til det. Den opfordring er der heldigvis flere, der har taget til sig. Stemmer Fra Ådalen er ikke truet på eksistensen, men det betyder meget med ekstra økonomisk støtte i en tid, hvor jagten på nye sponsorater er sat på stand by. Så vi er glade for vores støtte fra Albani – og fra jer, der bidrager med en 10’er eller 20’er inde på obstemmer.10er.dk. Det betyder, at vi kan blive ved med at udgive podcasts – og også tænke i nye formater.

Så udover en tak vil jeg blot opfordre til, at I husker venner og bekendte på at lytte til Stemmer Fra Ådalen i denne tid – og har man lyst til at støtte os, sætter vi også stor pris på dette. Alle der støtter os på 10er.dk er med i konkurrencen om præmier som fodboldbøger, Stemmer Fra Ådalen-kopper, Albani-øl og andre gode sager hver måned.


Støt på 10er

Lyt til seneste udgave af Stemmer Fra Ådalen herunder:

Se videohilsen fra redaktør Martin Davidsen her:

Vil du være samarbejdspartner eller annoncør hos
Stemmer fra Ådalen?

Klik her, og læs mere

Andre nyheder og podcasts: