OB spiller sæsonens tredje hjemmekamp, når Randers FC besøger Nature Energy Park fredag aften. Få det hurtige overblik i denne optakt fra Stemmer Fra Ådalen.

Af Bo Jeppesen, OB News

Kampfakta:
Spillerunde: 5
Kamp: OB-Randers FC
Kampstart: fredag den 9. august kl. 20.00
Dommer: Jakob Kehlet

Status:
Efter en hårdt tilkæmpet sejr mod EfB, må man sige, at OB er kommet fornuftigt igang med den nye sæson med seks point i fire kampe.

Det ser ud til, at OB har fået en angriber til klubben, der virkelig ved, hvor målet står. Det var Sander Svendsens tredje mål i tre optrædener for klubben, så han ser virkelig ud til at blive en kampafgørende spiller i den igangværende sæson. Den nye offensivspiller Issam Jebali kan desuden få sin debut fredag aften.

OB møder Randers, der er startet fornuftigt ud og ligger nummer ti med fem point.  Ligesom OB har de fået godt gang i målscoringen, og scoret otte mål i de første fire kampe, så det ser ud til at blive en underholdende kamp med masser af mål. Det bliver et gensyn for henholdsvis André Rømer, Bashkim Kadrii og Jeppe Tverskov med deres gamle klubber.

Tverskov skiftede i 2016 Randers ud til fordel for OB, og det har vist sig at blive en vigtigt transfer, da Tverskov må betegnes som en af de bedste stoppere i Superligaen. Andre Rømmer skiftede i 2018 en bænkplads i OB ud med fast spilletid i Randers. Ud over en lille skadesperiode, har Rømer imponeret i Randers, hvor han siden skiftet har spillet 38 kampe og scoret seks mål.

Bud på OB’s startopstilling:
Oliver Christensen – Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Marco Lund – Ryan Johnson Laursen, Jens Jakob Thomasen, Janus Drachmann, Troels Kløve, Jacob Barrett Laursen – Sander Svendsen, Bashkim Kadrii

Skader og karantæner:
Randers er uden Simon Piesinger som sidder over med karantæne. OB træner Jakob Michelsen har meldt alle i spil til fredagens opgør, dog har Jeppe Tverskov og Barrett døjet med mindre skader.

Seneste fem indbyrdes kampe:
17. marts 2019: OB 1 – 0 Randers FC
29. juli 2018: Randers FC 1 – 0 OB
18. april 2018: Randers FC 1 – 1 OB
15. april 2018: OB 3 – 0 Randers FC
18. marts 2018: Randers FC 4 – 1 OB

Ellers noget?
Bashkim Kadrii har tidligere optrådt for Randers FC, dengang scorede han hattrick mod netop OB. Så fynboerne skal være glade for, at Bashkim Kadrii i dag er OB-spiller.

Lyt til seneste udgave af Stemmer Fra Ådalens podcast her: